Tiimi

Grail Group Oyn ydintiimi koostuu innokkaista yrittäjistä, pelaajista ja esports-sisältöjen luojista, joilla on yli sadan vuoden kokemus suomalaisesta pelikulttuurista. Grail Group Oy:n omistavat täysin sen tiimiläiset ja he ovat sitoutuneet kasvattamaan yrityksen alan johtavaksi toimijaksi.

Kalle Koskela

CEO ja B2B-kumppanuudet. Kokenut toimitusjohtaja, jolla on näyttöä menestyksestä viihdealalta useasta eri yrityksestä. Monialaisen yrittäjän vahvuutena on uusien tuotteiden, palvelujen ja liiketoimintamallien kehitys.

Ville Nikola

Pelaajat, konseptit ja some. Suomen ensimmäinen sertifioitu e-urheilumanageri ja hallikoon  pelitapahtumien päätuottaja. Vuosien kokemus henkilöjohtamisesta, nuorisotyöstä ja pelitaloista.

Niklas von Schöneman

Markkinointi, media ja kumppanuudet. Suomen pitkäikäisimpiä pelialan tekijöitä yli 15v kokemuksella viestinnästä, tuote- ja brändimarkkinoinnista sekä tapahtumista. Laajat kansainväliset kontaktiverkot.

Jasperi Nieminen

Tuotanto ja tuotekehitys. Mies verhojen takana, joka pitää huolen että koneisto toimii. Kokemusta niin tapahtumista livelähetyksiin kuin markkinoinnin tempauksista pidempiin kampanjoihin.

Waltteri Lehkonen

Myynti ja asiakkuudet. Tuo perinteisen urheilumaailman osaamista pelialalle. Tunnistaa brändien tarpeet ja vastaa niihin trendikkäällä sekä tehokkaalla tavalla. Vahva asiantuntemus ja kontaktiverkosto Twitch.tv-alustalla.

Leon van de Pavert

Turnausalustan ohjelmistokehitys. Kansainvälistä kokemusta isoista ja pienistä ohjelmistoyrityksistä. Front-end kehittäjänä 2000-luvun alusta alkaen. Osaa korjata, lajitella ja tuoda järjestyksen kaaokseen.

Teemme yhteistyötä mm.