Asiantuntijapalvelut

 

Brändi-workshopit kilpapelaamisen hyödyntämisestä

Kilpapelaamisen käyttö markkinoinnissa tai profiloituminen toimintaympäristöön mahdollistaa vaikeasti tavoitettavaan kohderyhmään saavuttamisen. E-urheilu on seuratuin laji miehet 18-29 ikävuotta keskuudessa (Sponsor Navigator 2019).

Järjestämme brändin tarpeisiin räätälöidyt  workshop-kokonaisuudet, sisältäen alan ja kohderyhmän läpikäynnin, e-urheilun markkinointistrategian luomisen sekä aktivointien suunnittelun. Voimme myös luoda brändille täysin oman kilpapelikonseptin. Samalla asiakkas kasvattaa omaa osaamista luontevalla tavalla.

 

Innovaatioiden ja palvelujen skaalautuminen

Parhailtakin ideoilta ja yrityksiltä puuttuu, joku osa voittavasta yhtälöstä matkalla innovaatioiden kaupallistamiseen ja skaalautumiseen. Autamme aloittavia yrityksiä täydentämällä heidän omaa osaamista sopivilta osin.

Palvelumme tukevat markkinointistrategian luontia tai brändin kehittämistä. Konseptoimme menestyviä tuotteita ja palveluja sekä kaupallistaa niitä. Autamme myös innovaatioprojektien valmistelussa sekä kehityssuunnitelmien ja rahoitushakemusten laatimisessa ELYn tai Business Finlandin suuntaan

Olemme Business Finlandin rekisteröity Innovaatioseteli-palveluntarjoaja.

 

Ohituskaista kansainväliseen markkinaan

Nopea kansainvälistyminen vaatii markkinantuntemusta, suunnitelmallista lähestymistä ja tehokkaat kontaktiverkostot. GG auttaa luomaan riittävän pohjan näihin tehtäväkokonaisuuksiin Vaikka keskitymme pääasiassa pelialaan, ovat palvelumme tarjolla kaikille yrityksille toimialasta, koosta ja iästä huolimatta. 

Kansainvälistymisen palveluja ovat markkinatutkimus, räätälöidyt markkinointi- ja markkinaanmenostrategiat, kansainvälistymissuunnitelmien sekä hankkeiden rakentaminen. Autamme myös etsimään kumppanuuksia sekä rakentamaan kontaktiverkkoja.

Ota yhteyttä »

Teemme yhteistyötä mm.