Events

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/warmachi/public_html/drupal/public_html/includes/menu.inc).
Title Body Date Type
Aura Quest 2019

“Spider Square” at the river bank will host for the first time a new type of gaming fest beginning of June . We expect over 2000 live visitors and a significant online presence.

Saturday, June 8, 2019 - 12:00 offline
Grail Quest 2018

Grail Quest  on pelitapahtuma kaikilla mausteilla. Grail Quest tuo pelaamisen monet ulottuvuudet yhteen suuren pelifestivaaliin. Jokainen pääsee kokemaan koko pelaamisen kirjon yhden tapahtuman aikana.

Friday, October 19, 2018 - 12:30 offline
Grail Quest pelaamisen festarit

Grail Quest  on pelitapahtuma kaikilla mausteilla. Grail Quest tuo pelaamisen monet ulottuvuudet yhteen suuren pelifestivaaliin. Jokainen pääsee kokemaan koko pelaamisen kirjon yhden tapahtuman aikana. Vastaavaa tapahtumaa ei ole järjestetty Gatorade Centerin kaltaisessa paikassa aiemmin eikä Turun alueella ole järjestetty isoja laneja yli vuosikymmeneen.

Thursday, October 19, 2017 - 12:00 LAN
Just Dance event Kauppakeskus Mylly

Tanssitapahtuma Just kauppakeskus Mylly.

Just Dance on yksi Grail Groupin osallistuttavista peliaiheisista tapahtumakonsepteista, joka innostaa sekä liikuttaa kaiken ikäisiä. Just Dancea voisi kuvailla tanssikaraokeksi, jossa näytöllä pyörivän musiikkivideon tahtiin pelaajat voivat tanssia hittikappaleiden säestyksellä. Nykyaikainen stereokamera tekniikka mahdollistaa pelin seurata tanssijoita, antaa heille palautetta ja pisteyttää suoritteen. Peliä voi pelata kipailullisessa mielessä tai niin kuin mekin, pitääksemme hauskaa muiden kanssa.

Saturday, August 12, 2017 - 12:00 offline
Pokémon Go Race Pasaati 12.8

Kauppakeskus Pasaatissa järjestetään elokuun 12. päivä Pokémon Go -tapahtuma. Toimintaa on koko tapahtuman ajan kauppakeskuksessa, sekä sen ympäristössä. Luret läheisillä stopeilla ovat myös päällä. Pokémon Go Race tarjoaa innokkaille Pokémon kouluttajille leikkimielisiä tehtäviä, joita on hauska suorittaa pelin lomassa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille ja siihen on vapaa pääsy. Tule viettämään hauska päivä Pokémon jahdin merkeissä muiden kouluttajien kanssa

Saturday, August 12, 2017 - 12:00 offline
Tanssitapahtuma Just Dance kauppakeskus Mylly.

Tanssitapahtuma Just Dance kauppakeskus Mylly.

Just Dance on yksi Grail Groupin osallistuttavista peliaiheisista tapahtumakonsepteista, joka innostaa sekä liikuttaa kaiken ikäisiä.

Saturday, August 12, 2017 - 11:00 offline
Ravintola Stone´s Fireside Gathering Tavern Hero Qualifier

Tervetuloa Ravintola Stone´s Fireside Gathering Tavern Hero Qualifier -tapahtumaan 26.6 kello 15 alkaen!
Jatketaan hyvin alkanutta Fireside Gatherings sarjaa. Tapahtuman tavoitteena on saattaa elektronisesta kortin lätkinnästä kiinnostuneet saman pöydän ja oman tuopin ääreen. Tarjolla on mukavaa tekemistä hyvässä seurassa hienojen oluiden kera. Mukaan mahtuu 64 nopeinta ilmoittautujaa.

Monday, June 26, 2017 - 15:00 offline
Pokémon Go Race Seikkis, Vimma ja seurakunta

Tule nappaamaan kaikki keskustan Pokémonit - Gotta Catch 'Em All!
Seikkailupuiston kesäkauden avajaisten yhteydessä järjestetään Pokémon Go Race -tapahtuma. Pokemonjahdissa ovat Seikkiksen lisäksi mukana Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymä sekä nuorten Taide- ja Toimintatalo Vimma. Rallin alkupisteenä toimii Seikkailupuisto, josta matka johtaa Tuomikirkon kautta Vimmaan.

Wednesday, June 7, 2017 - 13:00 offline
Just Dance event Kauppakeskus Mylly

Tanssitapahtuma Just Dance rantautui kauppakeskus Myllyyn toukokuusa ja veti mukaansa joukon innokkaita tanssijoita. Meno oli mainio ja palaute oli, tälläistä lisää.

Just Dance on yksi Grail Groupin osallistuttavista peliaiheisista tapahtumakonsepteista, joka innostaa sekä liikuttaa kaiken ikäisiä. Just Dancea voisi kuvailla tanssikaraokeksi, jossa näytöllä pyörivän musiikkivideon tahtiin pelaajat voivat tanssia hittikappaleiden säestyksellä. Nykyaikainen stereokamera tekniikka mahdollistaa pelin reaurata tanssijoita, antaa heille palautetta ja pisteyttää suoritteen. Peliä voi pelata kipailullisessa mielessä tai niin kuin mekin, pitääksemme hauskaa muiden kanssa.

Friday, May 19, 2017 - 10:00 offline
Pokémon Go Race tulee taas, kauppakeskus Lauttikseen

Pokémon Go Race tarjoaa innokkaille Pokémon kouluttajille leikkimielisiä tehtäviä, joita on hauska suorittaa pelin lomassa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille ja siihen on vapaa pääsy. Tule viettämään hauska päivä Pokémon jahdin merkeissä muiden kouluttajien kanssa.

Friday, May 12, 2017 - 11:00 offline